30 toukokuuta 2010

Unohtuneet mekot

Kuvailin tässä yksi päivä vähän mun "henkarivaatekaapin" sisältöä - eli sitä osastoa, mitä tulee tosi harvoin käytettyä. Mulla on paljon kivoja mekkoja, joita tulee hamstrattua aina "biletys" mielessä, mutta koska ne ovat "biletysmekkoja" ne eivät hirveästi sovellu arkikäyttöön, mikä on harmi, sillä niitä tulee käytettyä n. kerran puolessa vuodessa jos sitäkään. Jotta tämä blogi ei olisi aivan tyhjillään, laitetaan sisältöä sitten tällä tavalla. (Kuvissa tosissaan värjätyt hiukset, mutta ei leikatut, nyyh).

Image and video hosting by TinyPic

Mekko on ostettu Morticiasta ihan naurettavan edullisella hinnalla, 29€. Se ei ole ehkä parasta laatuaan, mutta mielestäni todella kaunis. Tämä mekko on vaan jäänyt käyttämättä sen niukkuuden takia. Se ei todellakaan ole mikään imartelevin mahan kohdalta. Mekon käyttö vaatisi jotain kunnon alusvaatekorsettia, mitä en vielä omista. Nyt mahaa saa imeä sisään ettei käy plörp-efektiä. :(
Image and video hosting by TinyPic

Like or dislike? :)

12 kommenttia:

supervain kirjoitti...

ehdottomasti like! tosi nätti, sopii sulle kun nenä päähän :)

sarkku kirjoitti...

mekko <3 ! oot nii nätti *__*

Anonyymi kirjoitti...

upee mekko!!

RagDoll kirjoitti...

Upealtahan tuo näyttää! Jos haluaa, niin tuohon sopisi myös sellainen vyötärökorsetti. =)

Hertta kirjoitti...

Like like like! Heitä vaiks joku musta "normineule" tuohon päälle niin saat puettua sen arkisemmaksi :) (eikä olematon mahapömppökään näy)

Laura kirjoitti...

LIKEEEEEEEE! Hottis leide :))

Norppis kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä!

aba kirjoitti...

LIKE LIKE LIKE !
osta vaikka sitten se korsetti, jos se saa olon tuntumaan paremmalta, mutta ehdottomasti mekko käyttöön! punainen on niin sun väris. <3

Anonyymi kirjoitti...

God damn sä näytät hyvältä tossa mekossa! Aivan upea! Ehdottomasti lopetat nyt ton maha-synkistelyn, näytät upeelta tossa ilman mitään korsetteja.

I'm Lacking kirjoitti...

Ihana mekko :)

Anonyymi kirjoitti...

vaaau ihana mekko! ja hei kiva ku välillä poseeraat kädet tolleen lanteilla :D tai ku oot aina vaan tikkusuorana mut nyt on tosi kiva =)

Miina kirjoitti...

Hei mitä helvettiä. Tämmönen mekko käyttöön ja äkkiä!

Ei vittu :D mulla on toi sanavahvistussanan "mandit" :D miten ne tehtiinkään? :D