31 toukokuuta 2010

oops

Jee, sneak peak valmistujaismekkoon. Yritin tänään etsiä jotain päähärpäkettä kaveriksi, tuloksetta. Pitäisi keksiä joku kiva kampaus kun nämä hiukset on niin tyhmät lyhyenä, piuuh. Niinkuin sanotaan, hiukset on naisen kruunu - ja kun kruunu on "vajaa" niin tuntuu tosi nihkeältä. Tänään kävin myös laittamassa ne uudet kynnet, niistä kuvia myöhemmin. Mut prkl, näillähän ei pysty dataamaan!!!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jos et osaa itse laittaa tukkaa niin mee kampaajalle tai pyydä joku taitavampi kaveri hommaan ^^

Anonyymi kirjoitti...

eikää onks sulla oikeesti tollanen tatska? IHANA<3

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Kävin jo kampaajalla leikkaamassa ja värjäämässä (samalla semisti pilaamassa) tukkani. Enkä kyllä uhraa enää päivääkään suht turhaan päivään :D Parhaiten mun hiukset kuitenkin osaa laittaa minä! Tai siis tiedän ainakin mikä ei sovi. Ja ystävien taito taitaa olla aika samanlainen kun munkin, hitto kun ei ole kampaajafrendejä :( :D

Anonyymi: Joo, se on mun ihka ensimmäinen tatuointi, lentävä possu lootuskukassa <3 :--D

Mirette kirjoitti...

*enkä kyll'ä uhraa enää penniäkään* piti sanoa :D ajatusviba

Norppis kirjoitti...

Tyttö hei, ei sun tukassa ole mitään vikaa! se on todella sievä, ja ei hätää, sitä tulee sitten ajan kanssa lisää. ;) (helppohan se on täältä huudella) mutta ihan turhaan sie oot pettynyt tai surullinen kun oot niiiiiin hirveän sievä muutenkin!

ps. tykkään hirveästi possustakin <3

Anonyymi kirjoitti...

miks tommonen tattoo?

Mirette kirjoitti...

Norppis, heh kiitos. Ja tottahan tuo, aina se kasvaa takaisin, mutta en ikinää saa sitä pitkäksi. Pitää nyt oikeasti alkaa käymään aina 2-3kk välein leikkaamassa jos se avittais asiaa. :)

Possu on cool 8)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Koska lentävät possut on hassuja ja söpöjä ja lootuskukat kauniita. :D Tällä ei ole mitään L.A. ink tarinaa valmiina. Se vaan on mun possu <3