08 toukokuuta 2010

Oh my

Eilen oli töissä ihan huippua. Kaikki oli niin hyvällä tuulella ja huono läppä lensi oikein olan takaa, selittelin mm mun selluliitinesittely-kuivaharjottelusta ja muusta ihanasta. Ainut miinus oli surkea sää, mutta se ei ole niin justiinsa. Tänään olis sitten kaksivuotispäivä, mutta mä meen töihin, "jee", unelmalauantai.

Alla on torstain asu. Ostin tuon pallomekon seppälästä hintaan 19,90€, en vaan voinut vastustaa! Musta on tullut joku palloneurootikko, kaikkialla palloja. Mietin ostohetkellä jo, että bongasin tuollaisen pallotopin jostain aikaisemmin huomattavasti edullisemmin, että olisin voinut ns. tehdä itsekkin tuon "mekon", mutta äääää, olen yksinkertainen. Palloja palloja palloja palloja palloja.
Image and video hosting by TinyPic
Eilen oli niin hirveä väsy, vedin täyspitkän kana teryaki subin ja vähän karkkia ja katsottiin MUN VUOKRAAMA Commando... (ee...), että uni tuli heti kymmenen jälkeen. Nyt pitäis lähteä etsimään jotain äitienpäivä lahjaa. Se halusi jonkun hierontavehkeen, mutta ei mulla semmoseen ole varaa. :(
Image and video hosting by TinyPic

Ootteko jo keksinyt äitillenne lahjat, mitä?

5 kommenttia:

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Ihana pallotoppi. Olen havainnut itsessäni myös eräänlaista kasvavaa palloutumista. Siis muutenkin kuin mahan osalta. :D Kummasti pallokuosit vetävät koko ajan puoleensa.

Mirette kirjoitti...

Visuaalisesti vaativa kottarainen: Sama vähän raitojen kanssa. Siis mua ärsyttää raitavillitys, mutta olen aina jotenkin tykännyt niistä (sisäinen emo kiljuu riemusta). Mut pallot on toinen juttu... mun äiti inhoaa palloja, ehkä siksi :D

Norppis kirjoitti...

Kävin tänään ostamassa äitille vaan raidallisen mekko/topin ja pari korua + kynsilakan.

Luultavasti se näyttää iloiselta ja kiittelee hirveesti eikä sitten käytä mitään niistä. Sitten ne salaa siirtyy pikkusiskon kaappiin.

Olisi siis taas kannattanut olla fiksu ja ostaa se lahjakortti suosiolla :D

 angie kirjoitti...

oi ihana tuo mekko <3 mää kattelin sitä joskus tässä jo seppälästä mutta en viitsinyt edes sovittaa kun ei olisi sopinut kuitenkaan :< sulle sopii erinomaisesti!

Juliahelmiina kirjoitti...

Multa taitaa kyllä tänäkin vuonna jäädä äipänpäivälahjat hankkimatta, oon niin huono et harrastan vaan synttärilahjoja, joululahjoja ja yllärilahjoja, kaikki muu on teeskentelyä ;)

Ja mikään ei hakkaa lauantai-töitä, kaikkein parasta niissä on perjantai-illat, jolloin kaikki muut on jortsaamassa jossain ja ite istuu kuoleman väsyneenä himassa lämmittämässä jotain mäkkisafkaa mikrossa :DDD