20 toukokuuta 2010

Kynsiä

Sain toissapäivänä meidän myymäläpääliköltä valmistujaislahjan. Olin ihan äimänä, ja superotettu. Kiitos tästä :)Mulla on vaan huonoja kokemuksia tekokynsistä, koska olen joskus käyttänyt pienenä niitä kaupasta ostettuja. Fail. Mutta nyt jos menisi laittamaan sitten kunnon akryylit jollain kivalla tipillä, niin jeejee. Muuten, akryylit vai geelit? Kumpi on parempi ja öö, mitä eroa niissä edes on?
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tietääkseni se riippuu ihan ihmisestä, että kummat sopii käytössä paremmin. mullon ollut geelit ja pysy pitkään ja muutenkin oli kivat! kannattaa varmaan kysellä siellä liikkeessä, että kummat on paremmat "aloittelijalle". :)

mut vähänkö hyvä lahja..ja arvokaskin! :)

Aurora kirjoitti...

Mulla ei koskaan ole ollut rakennekynsiä, mut muistaakseni kaverit sanoo, että ehdottomasti geelit. Akryyleistä kai omat kynnet tulee huonompaan kuntoon siellä alla. En tiedä mihin perustuu ja onko näin oikeesti, kun en ole itse kokeillut.

Anonyymi kirjoitti...

samaa mietin itsekin et mitä eroo niillä on.. Suunnitelmissa olis mennä tuhlaamaan osa kesälomarahoja kunsiin kun omat on yksinkeratsesti niin karseen näköset.. Pureskellu varmaan 14 v ja pari sormee jääny oven väliin eikä niissä kasva kynsi enää normaalisti..

Kerro ku oot käyttänyt lahjakortin ja mihin vaihtoehtoon päädyit :)

-Emma-

Jasmin kirjoitti...

geelit! paljon kivemmat kaikin puolin. akryylit on saatanasta.

Solja kirjoitti...

itse taas puolustan akryylejä. pysyy paremmin (tai riippuu toki tekijästä), ja ei, ne ei vahingoita kynsiä vaan pikemmin hoitaa, koska oma kynsi saa kasvaa suojassa akryylin alla.

itse oon myös kokeillut tehdä molempia, ja akryyli on siinäkin noussut suosikiksi. ero näissä on se, että geelikynsissä kynnen pintaan liimataan tippi (http://www.elisanet.fi/nettiliike/kynsitippi.jpg), yleensä vaalea tai läpinäkyvä ja kynsi rakennetaan geelillä sen päälle, ja kovetetaan uv-uunissa joka kerroksen jälkeen.

akryyli taas toimii niin, että sormen päähän laitetaan tarramuotti, jonka päälle kynsi tehdään akryylijauheesta ja nesteestä sekoittaen. muotti irroitetaan kun kynsi on valmis :) uv-uunia ei käytetä, koska akryylimassa kuivuu itsestään. tosin meillä työharjottelussa lopussa laitetaan uv- päällyslakka/geeli joka kovetetaan uunissa :)

Meeri kirjoitti...

Mäkin oon kyllä akryylikynsien kannalla, vaikka itse teenkin geelikynsiä. Akryylit pysyy ainakin mulla paremmin käytössä, koska se on kovempaa kuin geeli. Kumpiin päädyit?

Mirette kirjoitti...

Meeri: Akryylit ne sitten tais olla, koska ne tehtiin jauhoista.. en muista :D