17 toukokuuta 2010

Herkkuja ja koiruuksia

Harjoteltiin noiden muffareiden tekemistä mun valmistujaisiin. Ihan ok ekaksi yritykseksi, mutta ensi kerralla isompi kuorrutuspää ja enemmän kuorrutetta. :-DTein myös herkullista porkkanakakkua, joka näyttää ehkä hieman ällöltä, mutta maistui törkyhyvälle. Sisko teki itselleen vielä vadelma+ kermavaaht- suklaa+valkosuklaa kakun, namnamnam, ainut mikä unohtu, että toi kuorrutus pitäs levittää ennnen sivukermavaahtoja! On kyllä taas tullut herkuteltua.














7 kommenttia:

tuijja kirjoitti...

Nyt rupes himottamaan kaikkia herkkuja :/ Mulle kelpaisi nuo kaikki!

Veeera kirjoitti...

NAMPSKIS!

Laura kirjoitti...

Mullaki rupes himottamaan, yritin ettiä kaapista jotain hyvää eikä siellä oo muuta kun 99% tummaa suklaata... -_-

Ihana wuffe<3

Anonyymi kirjoitti...

Namii, herkulta näyttää :)~ Viittispä sitä itsekin joskus leipoa. t.henkeen ja vereen pulla ja kakku ihminen.

sarkku kirjoitti...

Omnomnom *__* Hitsi ko joka puolella vilisee muffinsseja ja ite en uskalla ees harkita semmosten leipomista ku katastrofi siitä kuitenki seurais ._______.'

Anonyymi kirjoitti...

Sullahan oli tuossa aiemmassa postauksessa Heirolin pursotussetti, siinä ei taida olla tarpeeksi isoa tyllaa. Tässä pakkauksessa on aika hyviä:

http://www.heirol.fi/www/popupcard.php?id=1834

Eli tää:
31390 Tyllasetti avoin tähti 5, 9 ja 13 mm ja siis toi 13 mm avoin tähti on hyvä.

Tiimareissa myydään nykyään Confetin leipomistarvikkeita, oliskohan siellä myös tyllia, esimerkiksi tällainen (tää on kyllä jo tosi iso):

http://www.confetti.fi/epages/Confetti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/227187

Juliahelmiina kirjoitti...

Eikä, vähän hyvän näköisiä! Tuun kuokkimaan sun valmistujaisiin, jos siellä on tollaset tarjoilut >:(