10 toukokuuta 2010

Äitienpäivä

Käväisin eilen äitille syömässä ja juoruamassa maailman menosta. Äitille annoin lahjaksi pari töistä saamaa (lehdestä) voidetta, toinen oli oriflamen joku timanttiyövoide, ja toinen louis Widmerin anti-agenin ihovoide, ja sitten tommosta huulikiiltoa. Lisäksi annoin sille aivan upean orkidean, mistä se tykkäsi oikein kovasti. Näin vanhana kukkakauppiaana valitsin tietysti prismasta parhaimman ;) :D heh.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kun pääsin äitille, pikkuveli ja sisko vetelivät vielä sikeitä (joskus puoli yhden aikaan), joten mikä parempi tapa herättää ne, on mennä räpsimään järkkärillä mun rakkaasta Nasu-koirasta kuvia. Onko söpömpää hauvelia olemassa, no ei ole. Sillä oli selvästi raskas päivä, kun nyt jo piti olla vällyjen välissä.
Image and video hosting by TinyPic
Kun Nasu vihdoin jaksoi nousta päiväunilta, oli aikana kuolailu. Siinä se on oikein hyvä. Sillä on joku laserkatse ja hajuaisti kaikelle - no kaikelle. Esimerkiksi usein hihittelen että mitä se tonkii nokallaan mun mahaa, kunnes yhtäkkiä sillä on mun taskussa ollut räkätollo suussa. :|
Image and video hosting by TinyPic
Äiti sai myös lempikarkkeja, suklaata ja salmiakkia.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Äiti oli myös tehnyt hyvän kakun missä oli "vähän kaikkea". Kostukkeet valui pohjasta läpi, mutta ihan hyvää se oli. Toisin kuin noi vaaleanpunaiset dominot, yöök, en suosittele.
Image and video hosting by TinyPic

Sellainen äitienpäivä. Ei mitään kurjuutta kummempaa. Nyt koomailen kahvikupin ääressä ja mietin pitäisikö oikeasti lähteä salille, vaikka kiinnostus on nolla. Puuh.
Huomenna on tiedossa shoppingspree Miran kanssa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nam, noi dominot on just huippuja! :D

Unnu kirjoitti...

Aww, Nasu on symppis!

Anonyymi kirjoitti...

OM NOM NOMNOM NOM NOM! Huii rupee tässä itelläkin kuola vallan norumaan.

Edelliseen postaukseen viitaten, täälläkin on yksi 10 kiloa lihonnut ja hoikempaa itseään kaipaava yksilö. Nyt tosin -5kg tosta pullahtamisesta mutta ei mitään muutosta peilikuvassa omasta mielestä : P

luna kirjoitti...

Shopping spree :p

Mirette kirjoitti...

Anonyymi, yäk, pahoja, maistu ihan sokerille :D

Unnu: Nasu is the män. or a girl.

Anonyymi: Me naiset vähän ollaan tämmöiä. :D voiku mustakin lähtis -5kg!

luna: kiitos, korjasin sen oikein. :D pohdin tota eilen nukkumaan mennessäkin, et kirjotetaaks se spree kun se lausutaan sprii. X)))