29 huhtikuuta 2010

Uusi sohva

Okei, toi otsikko vähän hämää. Meillä ei ole uutta sohvaa, mutta vois olla jos miettii minkä kokoinen toi uusi poikaystävän kotiin rahaama kassi on. Mä olin vielä ihan iloisin mielin kun se selitti että ostaa uuden salikassin vanhan rikkoutuneen tilalle... mutta sitten kun mä saavuin kotiin ja näin tuon keskellä meidän lattiaa, murenin. Se on puolet meidän sohvan koosta! Tämä on 35 neliön yksiö jossa on jo muutenkin liikaa tavaraa :--D Argh! Ei kannata välittää tosta taustasotkusta.
Image and video hosting by TinyPic
Mulla meni just kahvia nenään, yff. Eilen meinasin laittaa ruutupaidan päälle, mutta huomasin siinä olevan jossain viidessä eri kohtaa jotain ruokaa. Mietin vaan että missähän olen viimeksi käyttänyt tuota,ja milloin ne ruuan jätteet on siihen joutunut.
Image and video hosting by TinyPic
Paita seppälä, vyö kirppis, farkut veromoda, kengät h&m

Jee, en malta odottaa että Helsinkiin tulee Monki ja Weekday. En ole koskaan käynyt kummassakaan, mutta odotan aika paljon että jommasta kummasta puljusta löytyisi paljon "mun henkisiä" vaatteita. Se nähdään. :) Kohta pitäisi myös varata jonkunlaista risteilyä koska mulla on muutama vapaalippu.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi kun olet kaunis tossa kuvassa!:)
joko on vappusuunnitelmia?:)

sarkku kirjoitti...

Vissiin pakko raahautua sitte joskus Helsinkiin noitten kauppojen takia :x

Ja hittolainen ko tarvisin just nyt just tommoset housut ko sulla tossa kuvassa >___<

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :) No ne tulikin jo tossa ylemmässä, mut ei ollut suunnitelmia.

Sarkku: :D haha, jep. Noi housut ei vaan ole kovin hyvät, niin matalat että näkyy rekkamiehenvako koko ajan :(