25 huhtikuuta 2010

Kuka noita lehmiä silpoo?

Katselen tässä justiinsa jotain lehmien silpomisufo-dokkaria :( Voi lehmä parat, niiltä on viety peräsuoli.
Image and video hosting by TinyPic
Kertokaa mulle, mikä siinä on, että melkein 90% juhlapyhistä - joiden keskeinen idea on "ryyppyjuhla" - epäonnistuu? Pahimpia on Uusivuosi ja Vappu. Mikä olisi paras tapa saada mahdollisimman hyvin onnistunut vappu?

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletpas hyvännäköinen tässä kuvassa. :)

Juliahelmiina kirjoitti...

Mä oon tullut siihen lopputulokseen, että kaikki uv:t, vaput ja muut on vaan tarkoitettu epäonnistumaan, ainakin mun kohdalla. Sen takia aion olla rehellisesti tekemättä mitään, inhoon ku noista juhlapäivistä tulee aina sellainen "pakko olla hauskaa" -paine >.<

the freelancer's fashionblog kirjoitti...

Liian suuret odotukset ja liikaa jengiä ulkona samaan aikaan.

Mut hei, onks siel niitä vihreitä kans? Kerro kauppa nii meen heti ostaa. Tai soitan sinne ensin tai jotain :)

Camilla kirjoitti...

TULET OULUUN!! Oulussa on paras wappu evör. Se on joku ihan oma tunnelmansa ja meininkinsä. Got to love it. (Ja siis mä vihasin vappua Lohjalla.)

Sanni kirjoitti...

meilla oli paras vappu kaks vuotta sitte.. oli tarkotus pitaa isommatki pileet, mut kukaan ei ilmaantunu, joten meita oli nelja ihmista, mut ei siin enempaa tarttetakaan jos ne nelja ihmista vaan tulee hyvin juttuun! Grillailtiin vaa ja oleskeltiin... boolimalja hupeni hyvin neljan ihmisen voimin ja tuli vasy, mutta sitte vappupaivana jatkettiin :) tosiaan en usko et niita voi sillein suunnitella, et nyt tulee hyva vappu jne, vaan pitaa vaan ottaa iisisti!

Ulrika kirjoitti...

Ei pidä odottaa mitään niin ei pety. Jos aattelee, että nyt pitää tulla ihan huippu ilta, kun on vappukin, niin pilallehan se menee. Eli mahdollisimman vähän suunnitelmia ja valmistautumista ja rento asenne niin saattaa olla kivaakin.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Hih, kiitoksia ^__^

Juliahelmiina: No vähän samalta tuntuu. Taidan päättää vasta perjantaina, mitä teen vappuna, niin ei ainakaan ehdi suunnitella ja pettyä :D Tai ehkä ne menee pieleen, kun vannoo jo etukäteen, että ne menee pieleen? :D

The freelancer's fashionblog:
Jep. Siis mun mielestä vihreitä just. Mäpä käyn huomenna katsomassa paikan päällä ja infoan sitten sulle :)
Camilla: Hell, no, te oululaiset ootte hulluja, mä olen kännissä vielä juhannuksessa sen jälkeen jos sinne tulen :D


Sanni: Yleensä vähempi porukka on aina paras. :P En ole muutenkaan mikään kotibile immeinen, ja jos semmonen on kyseessä, niin pienempi porukka on jees<3

Ulrika: True that :)

Maiski kirjoitti...

Vau, toi kuva on tosi hieno! Tykkään muutenkin sun kuvista kun ne poikkeaa yleensä paljon muiden kuvista. :)

Ja oon kans huomannu että noi 'ryyppyjuhlat' tuppaa menevän mönkään. Mulla ainakin sen takia että niitä tulee suunniteltua liikaa! Tosin oman vappuni aion viettää tänä vuonna selvinpäin. (Uusia kokemuksia katsos etsimässä, haha :---D)

Mirette kirjoitti...

Maiski: Kiitoksia paaaljon ^__^. Mä olen myös miettinyt tota alkoholitonta versiota, mutta vanhana dokuna tiedän jo nyt että ei tule onnistumaan -ellen sitten vietä vappua ihan yksin kotona. Sitten mässäilen nakeilla ja laitan ne nauramaan - mulle :|

Christina kirjoitti...

Oon niin ihmetelly tuota samaa, että miksi juhlapyhät (juurikin vappu ja uusi vuosi) menee aina jotenkin jossain määrin mönkään. :D Toivotaan, että tänä vappuna kävisi toisin.

Sena kirjoitti...

love eye colour !!!!!!!!!!!


senawantsmorefashion.blogspot.com


=* =)

Sazu kirjoitti...

tosi nätti kuva susta! minkämerkkistä/sävyistä tuo luomiväri on, näyttää tosi kivalle?

mä vietän yhä enenevissä määrin juurikin tämmöiset yleiset ryyppyjuhlat selvinpäin - ihan vaan boikotoidakseni :D yleensä ollaan parhaimpien kavereiden kans ja tehdään jotain kivaa, eikä oteta paineita siitä kuinka pitäis olla hauskaa ja miten kuuluis tehdä sitä ja tätä. :)

Anonyymi kirjoitti...

tuu hengaa mun kaa ni on kivaakivaa

Mirette kirjoitti...

Christina: joo toivotaan, ainakaan toistaiseksi mun vappu suunnitelmat ei ole vakuuttaneet mua :<

Sena: Thanx :)) <3

Sazu, kiitoksia <3___<3 Öö, toi on vissiin sitä no 7 palettia tai semmonen isadora paletti, mä tarkistan! :D

Mun kaikki kaverit on hyljänny mut, tai sit niillä on vaan huonot suunnitelmat :D

Anonyymi: minne minne, kenen kanssa? :D