26 maaliskuuta 2010

Mikä boogie?

Image and video hosting by TinyPic
Mira ei osannut ottaa musta kuvia, se tähtäs johonkin ihan muualle ja jossain kuvissa näkyi vaan puolet naamaa, eef, henkilö keskelle! :--D Tottakai mä sitten päätin kaikkien ihmisten iloksi julkaista sen kaikista vmäisimmän mutristeluilmeen. Hoh hoh, no ei se niin vakavaa ole, hieman ehkä rasittavamoodi-päällä, mutta sellasta sattuu.
Image and video hosting by TinyPic Oikeasti, kuinka kaunis joku voi olla

Syy miksi olin helsingissä oli, että käytiin Legacyssa nakkaamassa vähän väriä pintaa mun uuteen tatuoisiin. Homma ei ollutkaan ihan nopeasti ohi kun olin kuvitellut, ja valehtelematta siinä taisi mennä melkein kolme tuntia koko värityksessä. Pari ekaa tuntia meni vaan nauraessa ja höpötellessä hiton kuivia läppiä, mutta kolmannella tunnilla naurun sekaan alkoi muodostua pieniä kivun irvistyksiä. Sattui, paljon! Mut nyt kun se on ohi, on jo heti sellainen olo, että no voisihan sitä sisäkättä alkaa suunnittelemaan.

Tehtiin myös julkkisbongauksia. Mentiin n. 50 metrin matka ratikalla, ja sitä odotellessa Tiia Vanhatapio kirmasi ohi hirveällä kiireellä. Mira sai jotain hekuma-kiljahduksia aikaan ja harmitteli ettei tajunnut kampata ja hypätä sen päälle. Sitten siinä samaisessa ratikassa oli joku mukakoomikko, jota en tunnistanut. Mulla oli aika neljän jälkeen, ja muut hemmot alkoi parin tunnin päästä kadota liikkeestä. Ihmettelin kuitenkin, että miksi sinne yhteen huoneeseen rakennettiin jotain valoja "Joo Maria ja (joku, anteeksi en muista nimeä) ottaa promoja" -Aaa, ok. En vielä tässä vaiheessa oikein sisäistänyt - kunnes Maria Veitola pingahti sisään sen bodarimiehen kanssa. Veitola oli stailannut itsensä fiftarigetto henkeen, ja näytti mun mielestä hirveän kauniilta. Se kehuskeli meidän tatuointeja *__*. Lol.

Manasin siinä aikaisemmin, että vittuku kaikki nykyään kysyy heti ekana, että "mitä toi kellonaika meinaa" ja paasattiin siinä jotain että pitäisi keksiä joku fiksu selitys sille ettei aina tarvitse sanoa että, "öö, ei mitään" ja keksittiinkin hyviä tarinoita sen taustalle, mm että oraakkeli sanoi mun kuolevan silloin, mun ukki kuto ensimmäisen sukan silloin ja muuta sheibaa (näitä pitää miettiä lisää, jos teillä on jotain hyviää ideoita, vinkatkaa) No kuitenkin, Maria Veitola tosiaan, kehuskeli Miran tatuointeja, mutta jossain vaiheessa myös katsahti muhun päin o/ ja tapitti kun Jussi tuota väritteli uutta kuvaa... hetken hiljaisuus ja kysymys "Onks tolla kellon ajalla joku merkitys" Sitten me kolme vaan revettiin nauramaan ja ai kauhea miten epäkohteliasta se oli, mutta se oli jotenkin niin tragikoominen tilanne. No totta kai me sitten selitettiin että mistä oikein oli kysymys, mutta silti.

Päälikkömuna
Image and video hosting by TinyPic
Fiilikset tällä hetkellä tatuoinnista on vähän niin ja näin, en koskaan ikinä ole ollut tyytyväinen mun tatuointiin siinä vaiheessa kun se on valmis, aina jotenkin nihkeilen ja keksin jotain perseilyjä päähäni. Menee aina se parantumisprosessi-hetki aikaa, ennen kuin alan rakastaamaan uutta kuvaani. Olin totta kai kuvan valmistuttua tohkeissani, ja hieno se on - mutta värimaailma muuttuu kun se paranee, eli akan pään ympärillä oleva musta pilvikasa vaalenee huomattavasti jne. Pientä sneak peakkia siis alemmassa kuvassa vammailun merkeissä.Kyllä se siitä. *___*
 
Image and video hosting by TinyPic

Ja nyt mut leimataan rasistiseksi uskonnon pilkkaajaksi, mutta yritin pöpertää mm. näitä vitsejä eilen legacyssa, mutta muistin kummastakin yhden kohdan... musta ne on hauskoja.. :| Muutenkin oli kyllä niin kuivat jutut, huippua.

KOLME TODISTETTA, ETTÄ JEESUS OLI MUSTA

1. Hän kutsui kaikkia veljikseen
2. Hänellä ei ollut pysyvää osoitetta
3. Kukaan ei palkannut häntä

KOLME TODISTETTA, ETTÄ JEESUS OLI PUERTORICOLAINEN:

1. Hänen ensimmäinen nimensä oli Jeesus (äännä: hesus)
2. Hän oli aina pulassa lain kanssa
3. Hänen äitinsä ei tiennyt, että kuka oli isä.

he he, heh.

Mikä hitto tämä bloggerin uusi upload on, se ei toimi.. muilla samaa ongelmaa?
ja hei OMG Tietää mitä mä alan kyttäämään. lol

6 kommenttia:

nea kirjoitti...

hahaha noi vitsit :D:D:: mua ainaki nauratti :-D

aba kirjoitti...

lääh puuh, uusi kuva ja uudet värit. <3

RagDoll kirjoitti...

Kyllä tuli hyvät naurut, kiitos tästä. =D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Elastinen sano Iso H:lle kiinalaises ravintolassa? "Anna se soija" Ja tää sun kaveris joka otti sust huonoja kuvia otti VARMAANKIN TAIDEKUVIA ettäs tiedät. :D

Mirette kirjoitti...

Nea :D

aba: jee :P

Ragdoll: sellanen tää mun vaikutus on :D

Anonyymi: tä ! :D

vio kirjoitti...

nice outfit!