16 helmikuuta 2010

Lurp!


Lurp. Minna Parikalta on taas tullut muutamat kengät alennukseen, Dessert bootsit on aika nuolaistavat, vaikka eivät ehkä aivan mun tyyliset. Kyllä minä vielä tänä kesänä parikat ostan, aivan varmasti, kunhan pääsen tästä köyhästä opiskelijaelämästä eroon. Toivon hartaasti, että mun talous kokee nousun joskus kesä-heinäkuun tiimoilla ja voin oikeasti varata myös jonkun lomamatkan kesäksi. On tässä sen verran tullut oikeasti aherrettua, että jotain palkintoa alkaa pikku hiljaa kaipaamaan.

Eilen tulivat metropolian Graafisen suunnittelun ennakkotehtävätkin julkiseksi. Totesin melkein heti, että jaahas, ei musta tulekkaan graafista suunnittelijaa. Pää löi aivan tyhjää kun luin niitä tehtäviä läpi, ai metropiirustuksia, desingjuliste? Fck! No mitä mä oikeastaan oletinkaan, paikka johon on niin hemmetin vaikea päästä, varsinkin näillä taidon rippeillä. Onko muita hakijoita hakemassa kyseiseen paikkaan? Tai onko jo jotain alaa opiskelevia, olisi kiva kuulla vinkkejä ja kokemuksia?

Mullapas on ensi viikolla hiihtoloma, ja kerrankin myös pari vapaa päivää.  Viikonlopun joudun möngertää töissä ja maanantainakin, mutta tiistaina pääsen kiroilemaan, hikoilemaan ja itkemään surinan merkeissä. Viikonloppuna olisi ollut kiva tehdäkkin jotain, kun varmasti on ihmisiä liikenteessä, mutta tällä hetkellä ei ole hirveästi varaa karsia noista työvuoroista :(
Ps. Kuuluuko laskiaspullaa syödä tänään vai pitikö sitä syödä sunnuntaina?

Ja arvatkaa mitä mä mietin eilen koko kotimatkan. Miksi lämmin juoma täyttää paljon enemmän kuin kylmä? Esim. yleensä jos juo teetä, maha tulee täyteen, mutta jos juot kupin vettä, vaikutusta ei liiemmin ole. :o Mun poikaystävä antoi jo tälle selityksen, mutta kuinkas kävikään taas vaihteeksi, unohdin sen jo.

7 kommenttia:

tuijja kirjoitti...

Heeei, vähän nyt uskoa itseesi! Pääset ihan mihin vaan kouluun, jos oikeasti sinne haluat ja uskot itseesi :) Moneen kouluun "emmäsinnekuiteskaanpääse" -asenteella hakeneena voin todeta, että sillä tyylillä voi unohtaa kouluun hakemiset kokonaan.

Ja jos multa kysytään, niin laskiaispullia saisi syödä vaikka joka päivä, nam!

MothMouth kirjoitti...

Designjuliste kuulostaa musta tosi mielenkiintoiselta tehtävältä, totta ihmeessä kokeilet parhaasi mukaan! Opiskelen grasua, ja voin kyllä sanoa et aina kannattaa yrittää. Tee paljon luonnoksia ja kokeile, muista leikkiä työn kanssa niin hyvä tulee :)

aba kirjoitti...

laskiaispullaa saa syödä aina. :)

Anni kirjoitti...

Pistä muhimaan ne tehtävät, kyllä ne siit sujuu ;)

Mirette kirjoitti...

tuijja: Joo, pitää oikeasti vaan hinata itteni johonkin kirjastoon piirustuskamppeiden ja musiikin kanssa ja ei muuta kuin taiteilemaan hienouksia.

MothMouth: Mä vaan ahdistun siitä, siis suomi desingpääkaupunki juliste... taidan piirtää siihen hirviä ja joutsenia... :O

Aba: totta!

Anni: Ne muhii jo niin kovaa että kohta pamahtaa pää :D

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on kuule kans yks joka lievästi ahdistuu noista metropolian graafisen alan pääsykoetehtävistä :D

Niin ja itse kävin legacyssa semmoset pari vkoa sitte ottamassa kuvaa joka on tossa sisäkäsi/'haba' kohdilla..ja voin sanoa että..JUMALISTE se sattu mun pehmokäteen!! ..Ja sitte se kans turpos kauniisti semmoseks 100kilosen pubiruusun löllerökädeks, mut onneks nyt se on palautunu normaaliks ja kuva on ihana :)

Mirette kirjoitti...

anonyymi: Joo, ainahan ne turpoo, ja voin kuvitella et se sisäkäsi on kipeenä kun koko ajan kosketuksissa ihon kanssa. :// :D