19 tammikuuta 2010

Neitseellinen lotioniTunika: Kappahl vintage stories, neuletakki h&m, kengät prisma

En hirveesti tykännyt taas mun apaattisesta naamasta, joten kasvatin klyyvarini kokoa. Oon pari päivää ollut hirveä pillittäjä. Pillittänyt milloin mistäkin, ja nyt on jotenkin apaattinen ja ärtynyt olo. Ja tottakai vähän harmistunutkin. Päivät mennä tupsuttaa aika nopeasti täällä toimituksessa, mutta kotiin pääsen joku päivä joskus seitsemän aikoihin. Siinä ei kauheasti kerkeä muuta tekemään, kun hetken oikaista jalkojaan, käydä suihkussa ja mennä nukkumaan.. Aamulla taas sama uusiksi.
Oon muuten päättänyt ostaa neitsytkookosöljyä. Olen nyt vakuuttunut sen terveellisistä vaikutuksista, joten mun on pakko päästä testaamaan sitä. Pientä purkkia myytiin ainakin yhdessä luontaistuote kaupassa n. 8€. No miksi? 

 • CocoVi Tasty on Filippiineillä kylmäpuristamalla tuotettu neitsytkookosöljy. Se soveltuu korvaamaan perinteiset rasvat ruoanlaitossa, leivonnassa sekä levitteenä. Neitsytkookosöljy soveltuu erinomaisesti myös hiusten- ja ihonhoitoon.
 • Kookosöljy sisältää yli 90% raakoja, saturoituja rasvahappoja, jotka ovat harvinaisia ja tärkeitä rakennusaineita kehomme joka solulle. Nämä rasvahapot tukevat immunijärjestelmämme toimintaa, kilpirauhasta, hermostoa, ihon kuntoa ja tarjoavat myös nopeaa energiaa. Keskipitkäketjuiset rasvahapot kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja tukevat sen vuoksi painon pudottamisessa. 
 •  Kookosöljy parantaa ruuansulatusta ja rasvaliukoisten vitamiinien ja aminohappojen imeytymistä
   
 •  Kookosöljy tukee immunijärjestelmän toimintaa ja taistelee viruksia, bakteereita ja sieniä vastaan
 •  Kookosöljy edistää kalsiumin ja magnesiumin imeytymistä
 •  Kookosöljy on voimas antioksidantti
 •  Kookosöljy auttaa kehoamme käyttämään tehokkaammin hyväkseen välttämättömiä rasvahappoja (omega-3, omega-6, omega-9). 
 • Käyttö:

  Sisäisesti:

  Päivittäinen käyttö on hyvä aloittaa nostamalla käyttömäärää vähitellen yhdestä ruokalusikallisesta aina 2-4 ruokalusikalliseen/päivä. Voit syödä kookosöljyä sellaisenaan, lisätä smoothiejuomesti joukkoon tai käyttää esimerkiksi raakasuklaan valmistuksessa.
  Huom! Kookosöljyn käyttö suoraan nautittuna tulee aloittaa vähitellen. Liian nopea määrän nostaminen saattaa aiheuttaa pahoivointia, ripulia tms.

  Ulkoisesti:


  Käytä kylmäpuristettua kookosöljyä ihollasi! Levitä kookosöljyä ihollesi suihkun jälkeen kuin mitä tahansa rasvaa. Anna imeytyä noin 20minuuttia ja pyyhi ylimääräinen rasva pois iholtasi.

  Hampaille:


  Ota teelusikallinen kylmäpuristettua kookosöljyä ja levitä sitä omille tai lapsesi hampaille ja ikenille. Tämä normalisoi suun pH:ta ja tappaa haitallisia bakteereja.
 • Lisää infoa voit lukea täältä 
Mä uskon tähän! :D Mun on siis pakko saada sitä, jotta saadaan kakka rullaamaan ja naama kiiltämään! Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä tavarasta?

6 kommenttia:

Kiti Momo kirjoitti...

Ai että onko kokemusta! On, paljon ja vielä vähän enemmän!
Kookosöljy on ollu mulla käytössä viime syksystä asti ja oon niin koukuttanu itteni siihen, etten ilmankaan tuu varmaan enää ikinä olemaan.
Itsehän käytän sitä nimenomaan iholleni. Se on poistanu multa pienimmätkin finnit ja epätasaisuudet tähän hetkeen mennessä ja en voi ku ylistää.
Ainoa miinus siinä on sen rasvasuus. Sen kanssa ei oikein voi mitään tehdä, ennenkuin on antanut sen imeytyä aikansa iholle ja sitten pitää jo pyyhkiä pois, koska ihan kokonaan se ei ihoon imeydy missään vaiheessa. Plus jos yhtään hiussuortuvia eksyy rasvaiselle naamalle imeytymisen aikana, niin sit nekin on myös erittäin rasvaiset. Ja pysyvästi.
Muuta huonoa siinä ei sit olekaan, eikä varmaan tule olemaankaan. Ihana tuote!

Norppis kirjoitti...

Helvetti, nyt mäkin haluun kookosta! ;)

Lilla kirjoitti...

Eräs kaverini käyttää tuota kookosrasvaa hiusten tehohoitona eli lätkäsee rasvat tukkaan, antaa niiden lillua niin kauan kuin mahdollista ja sit pesee pois. Ja nätit ja vahvat hiukset kaverilla onkin:)

Olin itseasias unohtanut koko rasvan olemassaolon, kiva kun teit tän jutun!

Mirette kirjoitti...

Kiti_momo: Siis kookosöljy poistaa finnit, mut eiks se oo rasvasta? täh häh, luulis että se lisäis niitä :D Käytätkö ollenkaan ruuanlaitossa tai muussa? Pakko ostaa, vielä en oo kerenny t *__* mainoksenuhri

Norppis: :--D Jee, mäki!

Lilla: Vois tehota kyllä! Mä en ole vielä kerennyt mennä ostamaan tuota itselleni, mutta täytyy muistaa kun kerkiää!

Anonyymi kirjoitti...

voipi käyttää myös deodoranttina : > mulla ainakin toimii ja normaalisti hikoilen aika paljon: >

Kiti Momo kirjoitti...

Joo ei, päinvastoin! On yleinen harhaluulo, että itsessään rasvainen tuote lisäis ihon omaa rasvaisuutta. Se kun on vain ja ainoastaan hyvää rasvaa mitä lisäät iholles kookosöljyn muodossa.
Tässä on hyvä linkki, joka sisältää kaiken tarpeellisen tiedon kookoöljystä: http://www.meridiaanit.com/kookos/kookos-ravinto.html

Siellä on alempana myös ihon hoidosta mainittu erikseen, mut kannattaa lukea koko sivu jos on yhtään kiinnostusta saada pehmonen iho, hiukset, hiuspohja, kainalot, vaikka mikä! :)