23 tammikuuta 2010

Margen siskottukka

Ostin tässä taannoin uutta meikkivoidetta. Yritin tehdä jotain meikkijuttua, muta ei siitä hirveäti tullut mitään. Näytän kalman kalmealta tämä litku naamalla, ja salama ei auta yhtään asiaa. Alemmassa kuvassa pystyy hahmottamaan "valmiin meikin" joka ei sekään mikään kummoinen ole, muistan vain että poikaystävä nauroi kun lätkin nuo naamaani :--D livenä ehkä kauheampi mitä kuvissa.

No, yleensä meikkauksen jälkeen käyn mun hiuksien kimppuun. Avasin ne nutturalta, ja ne oli aluksi semmosta liiskakiharaa - Sitten tartuin harjaan, ja vola, meillä on lässähtänyt afro/margen siskottukka. :( ! Kuvitelkaapa vielä, että tämäkin pehko osaa olla sähköinen, argh! Käytän hiuksiin Redkenin antisnappia hoitoaineena sekä bonacuren värjätyille hiuksille tarkoitettua hoitosuihketta ja yleensä vielä Tigin Shine blasteria, mutta silti BOJONG. Ilmeetkin on sen mukaiset :--D


Mekko ebay, kengät vagabond, neuletakki h&m

Tänään olisi taas tiedossa aamuvuoro. Kuva on otettu viime sunnuntailta muistaaksei. Huomaa miten hienoa ja turhauttavaa mulla on töissä, kun on aika peeloilla kamerankin edessä.

Mutta eipä mulla muuta, jatkan kahvin litkimistä ja kohta saan taas alkaa taistelemaan mun hiuksien kanssa. x(

2 kommenttia:

NooranElämää kirjoitti...

Moi! Tulin vielä tänne. Eli Elinan ja Sofin hytistä on vapautunut 2 paikkaa. Niillä on se halvin hytti neljälle eli 91 euroa/naama. Sisältää kaks buffetruokailua ja kaks aamupalaa ja tosiaan päivä tukholmassaristeily. Olis mukavaa jos lähdet risteilylle! :)

http://www.sofiblogi.blogspot.com/
http://elamaasuurempaa.blogspot.com/

Mirette kirjoitti...

NooranElämää: On se vähän turhan tyyris, vaikka normisti se buffettihan on ihan sikakallis, että sinänsä edullinen. Mut nyt jää väliin kun ei ole ylimääräistä :< nyyf!