22 tammikuuta 2010

Just one of those days


Tänään olen lipittänyt teetä, kuunnellut nostalgista musiikkia, itkenyt pariin eri otteeseen, nauranut mm. Hauskojen kotivideoiden eläinpätkille, Todennut että olen yksinäinen jos poikaystävä ei ole kotona tai en ole Miran kanssa viettimässä iltaa, katsonut kolme jaksoa gossip girliä ja The rebound elokuvan - Suosittelen jos tykkään kevyistä hyvänmielen komedioista, käynyt koulullat ja todennut sen tyhjäksi, väitellyt idioottien kanssa jne.

Katsoin myös yksi päivä yhden juuri ilmestyneen elokuvan My sisters keeper/sisareni puolesta, jota myöskin suosittelen... varsinkin niille, jotka ovat herkkiä itkemään kaikelle pienelle.Alahuuli väpätti ja kurkkua kuristi koko ajan kun katsoin tätä töissä ja toivoin hartaasti että kaikki asiakkaat häipyisivät - en edes halua ajatella kuinka paljon olisin parkunut jos olisin katsonut tämän kotona yksin.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VOiiieii! Katoin ton leffan eilen... ja huhuh, oli kyllä itkussa pidättelemistä!

 angie kirjoitti...

ei luoja. oon etsiskellyt itkuleffaa ja sopivasti luin tänään tämän merkinnän ja pistin leffan latautumaan. nyt on katottu. itkin kuin pikkutyttö poikaystävän kainalossa vaan melkein koko elokuvan putkeen :-D oli kyllä ihana.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Eikö, jos oisin ollut ytkin, olisin itkeä pillittänyt oikein autuudella.

Angie: :--D Voi eii! Mä tiedän paljon hyviä itkuleffoja joiden seurassa vollottaa. Mä tosin itken nykyään aivan järkyttävän helposti, että ei sen puoleen x)

Anonyymi kirjoitti...

"väitellyt idioottien kanssa jne"

Ei pidä asettaa itseään korkeampaan asemaan, kun et itsekkään mikään ruudin keksijä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi haukut muita idiooteiksi kun itse näytät olevan 10x idiootimpi

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Varmaan siksi, koska samat idiootit käy myös täällä kommentoimassa ihania anonyymikommentteja mulle, kyllä mä tiedän ketä on kyseessä, vähän niin kuin nytkin ;) Keskustellaan siitä lisää kun nähdään.

Anonyymi kirjoitti...

Tietääkseni kukaan ei tässä sitä yrittänytkään salailla ketä niitä kirjoittelee ;) Vink vink vaan. Ei ole nimittäin tarvetta.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Keskustellaan tästä joskus naamakkain, voit lopettaa sen perseilyn täällä. Ja hanki ihan oikeasti elämälles sisältöä, jos ei vapaa aikanakaan ole muuta tekemistä kuin tulla tänne mussuttamaan. Luoja sä oot teini x)

Anonyymi kirjoitti...

Onneks just vuos sitte teini-iän ylittänyt on paras haukkumaan.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Ei iällä ole merkitystä tässä asiassa, vaan se miten sä käyttäydyt ja puhut ihmisten seurassa ja mitä sä ymmärrät yleensä elämästä.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja hanki ihan oikeasti elämälles sisältöä, jos ei vapaa aikanakaan ole muuta tekemistä kuin tulla tänne mussuttamaan"

Sähän se olet joka tuhlaa vapaa-aikansa tänne mussuttamiseen. Toiset sentään vaan tuhlaa vapaa-aikansa sun mussutusten kommentoimiseen ;)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Oikeesti, mä en sano enää mitään, koska se on yhtä turhan kanssa :D

Anonyymi kirjoitti...

Sut saa helposti hiljaseks ;)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Sulle on turha sanoa mitään, kun sä et oikeesti vaan tajua :D Mä eskustelen mielummin oikeasti älykkäiden kanssa jotka ymmärtää edes jotain. Joten oikeesti, keksi jotain muuta tekemistä itsellesi kun tänne kommentointi. En jaksa vastata sulle enää mitään. :D

Anonyymi kirjoitti...

Voithan sä väittää ettet jaksa, kun oikeesti vaan et osaa ;)