10 tammikuuta 2010

Jipii!Kävin perjantaina hakemassa koululta mun stipendin. Nyt voin vihdoin varata tatska-ajan. Wepee,  me so veri happi!

18 kommenttia:

Kermaperse kirjoitti...

Mäki haluun opiskella sun koulussa ku sieltä saa noin isoja stipendejä :D kusinen lahti.. *mumisee* Ei vaan, olen kiitollinen ihan omastakin stipendistä :) ... vaikka se oli yks kuudesosa tosta :D

Camilla kirjoitti...

Oon kade. Pitäs itsekin saada takamus ylös tuolilta ja raahattua se tatuoijalle. Ensi viikolla on kuulemma lauhaa ilmaa niin ehkä pystyisikin!

Anonyymi kirjoitti...

mistä hyvästä sait stipendin? :)

Norppis kirjoitti...

Onneksi olkoon stipendistä ;)
itsekkin haluaisin niiiiiin tatuoitavaks.

aba kirjoitti...

Envyyyyy !
Paljastatko, mihin kohtaan uutta kuvaa oot suunnitellut?

Mirette kirjoitti...

Kermaperse: Hah, joo Lohjalla riittää näitä "tuntemattomia Lahjottajia" kuka lie mahtaa olla. :--D Ai säkin sait, mist mist mist? :)

Camilla: Haha, ai ilmasto vaikuttaa siihen, koska kannattaa mennä tatuoijalle? Mitä oot aatellu? :)

Anonyymi: Se on tuntemattoman lahjoittajan stipendin jota piti anoa lähettämällä sepustus miksi sitä tarvii, mutta valintakriteerinä ensisijaisesti on että niitä jaetaan "muutamille menestyneille oppilaille". :--) Eli keskiarvo vaikuttaa, ja sitten tietty se itse syy.

Norppis: Kiitän *__* Ei muutaku aikaa vaan varaamaan ja menoksi!

aba: *__* Kiäh! No siis alkuperäissuunnitelmana olis, että sisäkäteen. Mut nyt oon alkanut miettimään sitä ideaa ja vaihtanut kuvan tekijää, että siit voi tulla niin superhypermegasiisti, että se täytyy laittaa toiseen käteen niinku "half sleeven" mittoihin. Mut siis, se riippuu millasen kuvan se tatuoija nyt siitä vääntää. Pitäis käydä maksaa se varausmaksu ja päivä valita, niin tietäis koska pääsis katsomaan Jussin veistoksia. :P

essi kirjoitti...

mitäääh?! mitäs perkelettä noi tommoset noin suuret stipendit on :-D mut onnee kovasti :-)

Christina kirjoitti...

Paljon onnea stipendistä! Varsinkin noin avokätisestä... ;) Voiskohan vuoden laiskin opiskelija -stipendin kehittää - saisin (ja ansaitsisin) sen satavarmasti!

Mirette kirjoitti...

essi: No siis tää oli tämmönen tuntemattoman lahjoittajan stipendi, jonka saa muutama menestynyt oppilas ja kutsumukseltaan enemmänkin "Opintoavustus". Kelpaa, sain viime vuonna 650€ ja hain sitä uudestaan tänä vuonna ( kaikki ei hakenut, koska olettivat ettei sitä jaeta niillä jotka on jo saanut) No ei siinä mainittu mitään sellaista, joten hain ja sain :--) Jee.

Paras täky oli viime syksyllä saat peterförsströmjoku-lahjoitus, jota pystyi hakemaan ainoastaan Lohjalla syntyneet opiskelijat, 2500€ puhtaana tilille. Itken verta *___*

Christina: Sä voisit ehdottaa tota jonnekkin ylemmälle tasolle :D

Anonyymi kirjoitti...

HahahhHhahahhah, apuaa toi sun kuva.. IHANA :--D Taidan olla hiukan yliväsynyt, mutta sain hyvät naurut ainaki! Onnea stipendistä!

vilma g. kirjoitti...

ohhoh, vau, onnea :> toivottavasti tulee hyvää kuvaa, odottelen sen näkemistä <;

Jennakaroliina kirjoitti...

Kyllä multaki irtois tollanen hyvmy jos saisin kouraan ton verran rahaa :DD

Anonyymi kirjoitti...

hahhaa! sain viime vuon sen 2500€!! ja tatska aika on varattu vast nyt toukokuulle!

Mirette kirjoitti...

anonyymi: :--D

vilma_g, mä toivon samaa x) Joo, mut menee viel ainaki kuukausi!

Jennakarolina: Joo mun naama ei venyny tarpeeksi niin piti laittaa toisen ihmisen hymy päällä :D

saripink:... Mäki :--D

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti onnea stipendistä! Olet varmasti sen ansainnut! Aavistuksen mautonta silti laittaa kuvaa rahasta?
Kaunis tyttö olet.

Anonyymi kirjoitti...

moikka! tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen :--) olen harkinnu viestinnän alaa, just tällasta graafista suunnittelua jne. nii millasta se opiskelu sitten on siellä? ois kiva tietää lisää siitä :)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: No mä olen itse henkilökohtaisesti nauttinut ihan hirveästi alasta, vaikka kouluttaudunkin media-assistentiksi. Media-assistentti opiskeluissa haetaan semmonen peruspohja kaikkeen mahdolliseen, kuten esim. käsikirjoitukseen, typografiaan, www-sivujensuunnitteluun, taittoon/graafiseensuunnitteluun, videokuvausta, fiktio+monikamerakurssit, valokuvaus, kuvankäsittely, äänikurssit jne. Eli hirveästi kaikkea. Ja jokaista tulee aina ainakin semmoinen yksikurssi. Välissä on pari työharjottelua, ja nyt tää viimesin työharjottelu missä olen, on saanut mut tosi vakuuttuneeksi, että haluan jatkokokouluttautua graafiseen suunnitteluun. Pitää olla luovaa silmää ja tietokonetaitoja, ja paljon motivaatiota. :) Mut siis, huippua ainakin mun mielestä!

Anonyymi kirjoitti...

Oi vitsi kuulostaa mahtavalta! Kiitos tiedosta :--)