15 tammikuuta 2010

Matkalla sztädii

Jee, ebaysta saapui paketti kiinasta, joka sisälsi jotain kivaa ja kauan toivottua. Nimittäin sivellinsetti. Maksoi postikuluineen n. 8€. En ole vielä uskaltanut testata niitä, mutta kunhan innostun niin katsotaan ja testataan.


Kävin myös hakemassa liput Lapkon keikalle Virgin Oiliin TÄNÄÄN! Että kaikki vaan sinne. 10€ ei ole kyllä paha hinta tuosta keikasta. Toivon vaan että kaveri jonka kanssa sinne pitäisi lähteä, ei ole kipeänä :( Sitten menee kyllä suunnitelmat uusiksi, kun en nyt hirveästi yksinkään haluaisi sinne mennä.

Toinen paketti tuli Dorothy Perkinsiltä. Koska minä en ole valokuvaaja, en osaa ottaa edes hienoa kuvaa takista.. Mutta se on tuollainen pallotakki. Itseasiassa petyin vähän siihen malliin, saisi olla hieman pitempi, koska se pallo tulee pyllyn alle, tai sitten koko olisi saanut olla isompi, mutta sitten hartiat ois ollut ihan himoisot. Plääh, no, ei pitäisi ostaa mitään sovittamatta ensin. Mut ihan kiva, maksoi n. 35€, ja väriltään oikeasti pikimusta.


Ja meillä on nyt uudet verhot. Poikkis kysyi että haluanko mä sen jotkut vanhat marimekot. Ja ilman että ees näin millaiset ne on, sanoin "jooo".Ja ne olikin tosi nätit, eikö? Ainut vaan että täällä asunnossa on edelleenkin aivan liian punaista, mutta kun ei ole kahta eri huonetta mihin tavatoita tunkea, niin ei auta itku markkinoilla.

Häkeillyin muuten eilen bussimatkalla. Istua köröttelin konalasta helsinkiin, kun kyytiin hyppäs kaksi tyttöä, toinen oli punapäinen teiniangsti ja toinen jättisuuressa valkoisessa karvatakissa istuva tympeä kinokki.
Sitten se angstityttö yhtäkkiä alkoi laulamaan??? Siis se lauloi koko matkan, välillä se selitti tosi sujuvalla englannilla jotain sille kinkille, ja jatkoi taas laulamista. Siis MYÖTÄHÄPEÄ! Siis ainut hämmentävä asia tässä oli, että sillä oli oikeesti sairaan hyvä ääni... mutta koomista siinä oli, että kun kyylänä kuuntelin sivukorvalla, että mitä ne puhuu.. niin se laulava tyttö selitti jostain lapsuudesta ja muuta, ja se karvatakki vaan tuijotti tyhjyyteen eikä kuunnellut mitään,  eikä se toinen huomannut että se ei kuuntele.Tuijotin  oikeasti, että enkö mä kuule sen puhuvan, vai mitä, mutta sen huulet ei hievahtanutkaan. Ne tuli myös samaan aikaan kamppiin ja mä vähän hidastelin että pääsisin kyyläämään niiden naamoja uudestaan.. ja sitten se laulava tyttö  yhtäkkiä kysyi "Whats wrong with you!". Se niin kuin puolen tunnin jälkeen vasta tajus että oli puhunut koko ajan itsekseen ja laulanut. Tunsin itseni voittajaksi.
Miksi mä selitän teille? Ei mitään tietoa. Tää ei ole edes hyvä juttu.

Onko muilla outoja bussikokemuksia?

Joten moikka, ja menen töihin :D

10 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Ihanat verhot! Tykkään niin paljon tosta punasen ja pinkin yhdistelmästä. Pensselisetti on aika vakuuttava, testituloksia esiin sitten ;-).

Olen tässä viime aikoina vasta tajunnut, että olet luopunut lävistyksistäsi ;-). Vähän hidasta... Nätti tyttö with or without piercings.

Anonyymi kirjoitti...

Eräällä kaukoliikenteenbussimatkalla sain kuulla kahden teinipojan keskustelun, jossa lueteltiin varmasti aivan kaikki naisen sukupuolielimiä kuvaavat sanat :| Ja sillä toisella pojalla oli niiin valtava tukka.
Ja noi verhot on hienot!!! Ah.

-rekkapirkko

sarkku kirjoitti...

Haha, vähä hyvä ko satuin just kuuntelee Lapkoa ko tulin kattelee tätä postausta :'D

Takki on super hienon näkönen ja meikkisiveltimet o aina kivoja :3

Mirette kirjoitti...

Nooruska: Joo, ei ne pensselit musta kyllä meikkaajaa tee :D hah! Mutta onhan niillä ihan hauska peeloilla. Verhot on kyllä iihanat ♥ Joo pikkuhiljaa, yhdessä vaiheessa niitä oli 8kpl, nyt on enää yksi ja se on kielessä. :D nyyh!

Anonyymi: 0/ se olin oikeesti mä :D

Sarkku: Mä en päässykkää kattoo lapkoo, kun mut oharoitiin :( huoh, enkä yksin sit viittiny niin myöhään jäädä stadiin plääh. Pitää ottaa parempaa kuvaa vielä takista!

Anonyymi kirjoitti...

Haa! Näin sut varmana eilen konalassa! Oot vielä nätimpi livenä :)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Bussissako? ääÄÄÄÄÄÄäää apua. :| :D

Marianne kirjoitti...

Mul on joku ihme magneetti, että bussissa saan puhuvat ihmiset lähelleni. Joskus muistan epäsosiaalisena tuijottaneeni bussin ikkunasta ulos, kun viereeni istui tyttö sateesta märkänä. Tyttö istui hetken hiljaa ja sitten katsoi minuun ja sanoi tehneensä juuri abortin.

Veeera kirjoitti...

Hhehehe bussitarina :D

Ähöh, ihana sivellinsetti ja perskutti miten evukas. Mistä tilasit?? iiih!

ps. ihana sinun blogi, tykkään! :)

RagDoll kirjoitti...

Kuvan perusteella siveltimet ainakin näyttää hyvältä! Voi hitsi, kun löytäisi jostain edes noin edullisesti tarpeeksi ison sivellinpussukan! =) Pitää varmaan korkata ebay-neitsyys.

Mirette kirjoitti...

Marianne: Siis taidan olla aivan järkyttävän huono ihminen, kun naurahdin ensimmäisenä kun luin ton, mutta sitten naama palautui :|-asemaan! Pikkasen vaikee tilanne, kun ei varmaan oikein tiedä mitä sanoa :D

Veeera: Tilasin sen ebaysta jostain puljusta mistä sain edullisimmin. :) En oo edelleenkää vielä ehtiny testata x)

Ragdoll: En ole kyllä aivan varma, että onko toi aitoa karvaa, mutta aidot karvallisetkin oli tooosi edullisia ebayssa. Mulle iski joku " SE ON KUITENKI KISSAA TAI KOIRAA"-puuska kun tilasin ton setin :D En oo ehtinyt vielä hiplailla niitä kunnolla tai edes ottaa muoveista pois!