24 tammikuuta 2010

Do Roses really smell like Poo Poo?

Olen pitkästä aikaa tuntenut itseni itseksi. Ostin Carlingsista hetken mielijohteesta superlämpimän hupparin, joka maksoi alle 20€. Kun häntä koipien välissä näytin sitä poikaystävälle, sekin totesi, että sun pitäisi ostaa useemmin jotain tommosia, käytännöllisiä ja omaan tyyliin sopivia. Tuli mukava fiilis tallustella converset ja huppari päällä ja vaan ottaa rennosti. Ei ne vaatteet nyt varsinaisesti niin paljon vaikuta... mutta pitkästä aikaa ei jaksanut miettiä mitään sen kummempaa. Nyt mä en kyllä aio ostaa enää mitään ylimääräistä piiitkään aikaan, ja tämä on lupaus joka toivottavasti pitää.

Olen myös onnistunut tipattomassa tammikuussani. Voin sanoa jo sen nyt, koska en ole mikään viikkoryyppäri muutenkaan. Ja ihan hyvin se on mennyt, vähän niinkuin tilanteen pakostakin. En kyllä väitä, ettenkö olisi kaivannut vähän tuulettumista,köh.. mutta tekee elimistöllekkin ihan hyvää... Sen sijaan että ei juo siideriä, voi viikonlopun aikana vetää pakastepizzaa, limua, sipsiä, karkkia, jäätelöä... ja käydä kerran salilla polttamassa itsensä loppuun että saa taas illan oksennella, wehee! *___*

Katoitteko muuten X-Factoryn, mielipiteitä? Inhoan kun tuommoisissa ohjelmissa näytetään vaan juontajien lässytystä ja yleiskuvaa, kun oikeasti mua kiinnostaa ne hyvät laulajat, ja no ehkä pari huonoakin. Paras illan anti on kuitenkin ollut Vapaa-ottelun top 20 knockouts, tuudenlainen addiktio kytätä niitä otteluista urheilukanavalta.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kengät Converse All stars, Huppari ja farkut carlings

17 kommenttia:

brita kirjoitti...

supersöpö huppari!

Anonyymi kirjoitti...

ihana huppari!
itsellä melkein samanlainen carlingsilta,paitsi valkoinen.
=)

Mirette kirjoitti...

Brita: Jee, mustakin :) Mustana tietty olis ollut parempi, muttttaaa mutta.. :-D

Anonyymi: Coolio, oiskohan niitä ollut mustanakin :o?

Inkku kirjoitti...

Hih, mä ostin just joku pari viikkoo sit tollasen! Aivan ihana, rakastuin heti B) Ite jouduin kyl pulittaan sen 50e siihen. Vai mikä se sen alkuperänen hinta oli.

Mirette kirjoitti...

Inkku: Alkuperäinen hinta oli 39,90€, mun mielestä, mut nyt se oli 19,50€ :P Eli mä tein siis hyvän löydön hätäisestä ostopäätöksestä silti.

tiijjja kirjoitti...

ihana huppari !:>

Inkku kirjoitti...

No ei hitsi, kyl halval lähti sulle sit :) Mut juu, hyvä maku meillä!

sarkku kirjoitti...

Uijui, ihan älyttömän kiva toi huppari ! Määki tahon : |

t: yks kaikki arkipäivät hupparissa hengaava

Anonyymi kirjoitti...

oijjoij, ihan törkeen hieno huppari ;o et sattuis tietämään että saiskos tollasii mistään netistä tilattuu? :--D

Mirette kirjoitti...

tijjja: Jee, kiitos *__*

Sarkku: Äkkii carlingsiin! :P

Anonyymi: Hmm, en kyllä tiedä, merkki on kuitenkin Saints&Mortals. Oon joskus yrittänyt ettiä kyseisen firman kuteita netistä, mutta ei ole vielä napannut, mutta toi voi auttaa etsinnöissä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoista tietoa

luna kirjoitti...

siis ihan sikaihana huppari O_O <3

Onks toi Carlings niinku joku kauppa vai merkki? Mistäköhän mä löytäisin omani, tuntuu ettei täältä kaupungista moisia löydä :S

Mirette kirjoitti...

Luna: Carlings on kauppa, keskittyy varmaan suurimpiin kaupunkeihin, mutta helsingissä on esimerkiksi kaksi putiikkia. Vaasassa,turussa ja tampereella on myös 1kpl. Siellä myydää paljon laadukkaita vaatemerkkejä mutta myös semmosia, öö miten sen muotoilis, ehkä aavistuksen "rock"henkisiä vaatteita. :D

http://www.carlings.no/

sarkku kirjoitti...

Ei täällä oo Carlingsia, MYYH! T___T

Mea ja Erika kirjoitti...

uu toi huppari! ihanat ilmeetki! (:

-mea

Emiliak kirjoitti...

ihana huppari :-))

Laura kirjoitti...

nätti huppari ja sopii tosiaan sulle :)) !